Hoe wordt je website succesvol?
 

Je hebt een aantrekkelijke website. Alle functies werken perfect en de informatie is helemaal up to date. Een prima start, maar dan ben je er nog niet. Om succes te hebben is het belangrijk dat je site goed gevonden wordt in de zoekmachines. De ranking is mede afhankelijk van de volgende factoren: 
 
De layout van de website is overzichtelijk en eigentijds.
Google kijkt naar de vormgeving en of de website responsive is. Een site met een vormgeving van goede kwaliteit scoort hoger. En een responsive weergave zorgt ervoor dat de website op alle devices optimaal wordt weergegeven en te gebruiken is.
 
De techniek achter de website is up to date.
Verouderde programmeertaal wordt niet hoog gewaardeerd. Net als langzame websites.
 
De content is up to date en wordt regelmatig aangepast.
De zoekmachines gaan er van uit dat een website waarop weinig gebeurt niet erg actueel is.

De metatags met zoekwoorden en omschrijving sluiten goed aan bij de content.
De zoekmachines lezen alles en bepalen de relevantie van al je afbeeldingen en teksten, ook die in de metatags.
 
Er zijn extra landingspagina's.
Als iemand een zoekwoord ingeeft en dan direct op de juiste pagina met gezochte informatie uitkomt is dat beter dan telkens op de dezelfde pagina, meestal de homepage.
 
De website heeft goede linkbuilding.
Op andere websites staan links naar jouw website. Hoe meer links naar jouw website op kwalitatieve, relevante websites staan, hoe hoger de ranking.
 
Je bent met je onderneming actief op social media.
 
SEO en SEA marketing
wordt deskundig verzorgd (door een online marketing bureau). Heb je een webshop of is je omzet voor een groot deel afhankelijk van je website, laat dan door een gespecialiseerd bureau je online marketing verzorgen.
 

Meer over webdesign >    De 6 stappen van ArtApart >    Meer over webdevelopment >

 

Wil je meer informatie?

Graag vertel ik je wat ArtApart precies kan betekenen bij het realiseren van een nieuwe website. Geheel vrijblijvend. Neem contact op via onderstaand formulier, per mail of bel me voor een kort gesprekje of een afspraak (043-3540619 / 06-222 08 284).

terug naar boven