Webdevelopment


Na het plannen en ontwerpen van een nieuwe website volgt het online ontwikkelen ervan, oftewel het webdevelopment. De layout wordt 'vertaald' naar diverse programmeertalen: html5, css3, javascript. Voor het inladen van de inhoud op de pagina's is dat php en mysqli.

ArtApart houdt het webdevelopment graag in eigen hand. In de eerste plaats omdat het snel werkt: de onvermijdelijke kleine verbeteringen tijdens het ontwikkelen zijn in een mum van tijd aangepast. Bovendien heb ik als vormgever alles in één hand en kan ik bij de online uitwerking het ontwerp zoveel mogelijk blijven benaderen.
Mijn interesse voor de techniek van websites is (bijna) even groot als voor het vormgeven ervan. De afwisseling tussen creatief en technisch bezig zijn is voor mij heel prettig.
 

Meer over webdesign >      Hoe wordt je website succesvol >

 

Specialisten

Toch schakelt ArtApart regelmatig programmeurs is. Bij complexe websites met uitgebreide functies, zoals koppeling aan een webshop of makelaarssoftware, laat ik de ontwikkeling graag aan de specialist over. Voorwaarde is wel dat deze flexibel is en creatieve oplossingen aandraagt. Met de programmeurs van Trackbyte bijvoorbeeld kan ik inmiddels 'lezen en schrijven'.
 

Wil je meer informatie?

Graag vertel ik je wat ArtApart precies kan betekenen bij het realiseren van een nieuwe website. Geheel vrijblijvend. Neem contact op via onderstaand formulier, per mail of bel me voor een kort gesprekje of een afspraak (043-3540619 / 06-222 08 284).

terug naar boven