Een greep uit gerealiseerde projecten

Omslag Eurocontrol AR 2018 Vormgeving van het Eurocontrol Maastricht Annual Report 2018.
Logo LUXUS XLIII Nieuwe eenvoudige huisstijl LUXUS XLIII.
Een nieuw meubelmerk in de markt zetten is niet eenvoudig. Twee enthousiaste jonge mannen durven het aan.
Restylen logo Elektronica-online Nieuw logo voor de webshop Elektronica-online, helder en fris, net als de shop.
Elektronica online homepage Restylen logo en webshop voor Elektronica-online. Een heldere, frisse layout.
Omslag magazine 2018 Marinus & Partners Magazine 2018 van Marinus & Partners. Een sfeervolle uitgave met prachtige afbeeldingen van het aanbod exclusief onroerend goed.
Marike Kreutzkamp website responsive weergaves Website Marike Kreutzkamp psychotherapie.
Ook voor deze site is een custom cms ontwikkeld door Artapart.
website heuvelland4daagse - homepage Website voor de Heuvelland4daagse, de populaire wandelvierdaagse in het Limburgs heuvelland.
Logo kinderpsychologe Logo & huisstijl Kompas4kids.
Een praktijk voor psychische hulpverlening voor kinderen tot en met 12 jaar en hun ouders.
illustratie 1 sociaal jaarverslag Illustraties bij het sociaal Jaarverslag van Gemeente Helmond.
Uitnodiging relatiebijeenkomst Sfeervolle uitnodiging voor een relatiebijeenkomst van Focus Real Estate die gehouden wordt in een park met theehuisje.
voorbeeld responsive website Website van De agressietrainers. De agressietrainers geeft zeer succesvolle incompany trainingen om verantwoord om te gaan met agressie.
afbeelding folders Folders voor Zorg voor welzijn, met de huisstijlkleuren blauw en groen.
afbeelding omslag magazine ontwerp In deze editie speciale aandacht voor het project 'Looiershof', midden in het centrum van Maastricht. Met een winters sfeertje.
logo Stassen Gulikers advocaten Nieuw logo en huisstijl voor een advocatenkantoor in Maastricht. De kleurkeuze is net even anders dan gebruikelijk in de branche.
Ontwerp magazine, omslag Het magazine van Marinus & Partners, editie voorjaar 2016. Ook deze editie staat vol met prachtige foto's van het woningaanbod.
voorbeeld logo Corporate Identity voor ambulante zorgverlener Zorg voor welzijn. Uitgangspunt van het logo: een klavertje vier. Dit komt op diverse plaatsen en op verschillende manieren steeds terug.
detail responsive website Website voor InterUM, het detacheringsbureau van Maastricht University. Met gebruiksvriendelijk cms om de content gemakkelijk bij te werken.
detail website Blauwe vogel Website voor Stichting Ballon de Blauwe Vogel. Deze stichting biedt vooral kinderen met een beperking in Zuid-Limburg een ballonvaart aan. Voor de passagiers is dit een onvergetelijk avontuur.
detail huidtherapie website Website voor Reinders huidtherapie. Met zachte huidtinten als basis. Ook deze website is voorzien van een custom made CMS.
logo & huisstijl huidtherapeut Logo en huisstijl voor Reinders huidtherapie. Met een zachte uitstraling en huidskleuren.
logo voor kindcentrum Voor kindcentrum Dynamiek in Maastricht heeft ArtApart een nieuw logo ontworpen. Met veel kleur en dynamiek, gebaseerd op de uitkomst van een enquète onder de leerlingen.
Responsive B & B website Meertalige website voor Annelies' Place to B&B. Een gezellig en zeer gastvrij Bed & Breakfast aan de rand van Maastricht.
detail verhuisbericht In plaats van het gebruikelijke (half)jaarlijkse magazine is ter gelegenheid van de verhuizing van Marinus & Partners een origineel verhuisbericht verspreid in de vorm van een plattegrond.
Responsive business website Een frisse, heldere website in de management- en HR sector. De website van CVP management is opgesplitst in drie sectoren: management, recruitment & selection en carrière management.
serie brochures Serie van zeven patiëntenbrochures voor V!GO Nederland.
Logo & huisstijl ontwerp Een nieuwe Corporate Identity voor een zelfstandig ondernemer met jarenlange ervaring in de finance- en management bussiness.
Responsive makelaars website Voor Reinders en van Dongen makelaardij heeft ArtApart een nieuwe website ontwikkeld. De site heeft een exclusief en zeer gebruiksvriendelijk ontwerp. In Samenwerking met Trackbyte.
ontwerp magazines Magazines met exclusief huizenaanbod voor Marinus & Partners. Ze worden verspreid onder een selecte groep belangstellenden. Op dit moment is editie 5 in uitvoering.
terug naar boven